Het UMD wil de expertise op het gebied van metabole ziekten helder in kaart brengen. Wie doet wat? Het gaat hierbij om alle expertise en dus om iedereen die zich bezighoudt met metabole ziekten in de breedste zin.

Het succes van deze metabole kenniskaart hangt af van uw bijdrage. Vul de vragenlijst hieronder in en vraag uw collega’s dat ook te doen. Zo brengen we samen het Nederlands metabole netwerk in kaart!

Functie/aanstelling, meerdere opties mogelijk

Aandachtsgebied, meerdere opties mogelijk

Meerdere opties mogelijk

Indien u hierboven de optie 'anders' heeft geselecteerd of aan wil geven bij welke patientenorganisatie u werkzaam bent

Voeg de identifier toe van het trial register (bijvoorbeeld ClinicalTrials.gov, EudraCT, of Netherlands Trial Register)

U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 5 keer per jaar.

De informatie die u hebt ingevuld, zal openlijk toegankelijk zijn op de website van UMD. U geeft toestemming tot het plaatsen van deze gegevens op de website van UMD, inclusief de protretfoto van uw linkedinpagina als deze openbaar is.

Security question

Processing...

Met opbrengsten uit de VriendenLoterij PrijzenMarathon heeft Stichting Metakids het samenwerkingsverband (UMD) van zes universitaire ziekenhuizen kunnen faciliteren. Ook is onderzoek binnen het UMD gestart. Deelnemers van de VriendenLoterij spelen sinds de campagne in 2018 geoormerkt mee voor dit goede doel waardoor dankzij hen nog steeds fondsen geworven worden.
Daarnaast zullen Stichting Metakids en het UMD gezamenlijk en afzonderlijk actief werven voor additionele subsidiegelden om het UMD verder te ontwikkelen tot een duurzaam samenwerkingsverband.

© UMD 2019 - 2024