Subsidie beschikbaar voor ureumcyclus-defecten: dien een UMD Catalyst Grant aanvraag in!

|

Voor onderzoek naar ureumcyclus-defecten is door Stichting Metakids een subsidie van 15.000 euro beschikbaar gesteld. Wij nodigen iedereen uit om een Catalyst Grant in te dienen gericht op deze groep (of 1 van deze) metabole ziekten. UMD-synergie door samenwerking en impact voor patiƫnt en gezin staan hierbij centraal; voor informatie omtrent indiening en beoordeling, klik hier. Deadline 14 november 2021, 18:00.

UMD organiseert maandelijks webinars op donderdagen van 16:00 tot 17:30. Heb je een idee voor een webinar gerelateerd aan metabole ziekten?

Language of webinar
Scope
UMD AGENDA:
{{row.name}}
{{row.date}}

UMD in de media:
NIEUWS onderwerpen:

Met opbrengsten uit de VriendenLoterij PrijzenMarathon heeft Stichting Metakids het samenwerkingsverband (UMD) van zes universitaire ziekenhuizen kunnen faciliteren. Ook is onderzoek binnen het UMD gestart. Deelnemers van de VriendenLoterij spelen sinds de campagne in 2018 geoormerkt mee voor dit goede doel waardoor dankzij hen nog steeds fondsen geworven worden.
Daarnaast zullen Stichting Metakids en het UMD gezamenlijk en afzonderlijk actief werven voor additionele subsidiegelden om het UMD verder te ontwikkelen tot een duurzaam samenwerkingsverband.

© UMD 2019 - 2021