Stofwisseltour: doneer ook!

|

Aanstaande zaterdag 24 juni vindt weer de jaarlijkse Stofwisseltour plaats met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek aan metabole ziekten. Deze 12de editie doen er zo’n 300 fietsers en wandelaars mee verdeeld over 26 teams. Dit betreft vooral teams met familie, vrienden en collega’s van patiëntjes en teams van ouder-patiëntenverenigingen. Zoals alle voorgaande 12 edities fietst ook het team Metabole Specialisten weer mee met daarin onderzoekers, artsen en diagnostici die veelal actief zijn binnen het UMD. Wilt u de fietsers en het onderzoek met een donatie steunen, klik dan op deze link: https://www.stofwisseltour.nl/teams/metabole-specialisten. Alle donaties zijn zeer welkom en helpen om de toekomst van patiënten met een metabole ziekte beter te maken.

UMD AGENDA:
{{row.name}}
{{row.date}}

NIEUWS onderwerpen:

Met opbrengsten uit de VriendenLoterij PrijzenMarathon heeft Stichting Metakids het samenwerkingsverband (UMD) van zes universitaire ziekenhuizen kunnen faciliteren. Ook is onderzoek binnen het UMD gestart. Deelnemers van de VriendenLoterij spelen sinds de campagne in 2018 geoormerkt mee voor dit goede doel waardoor dankzij hen nog steeds fondsen geworven worden.
Daarnaast zullen Stichting Metakids en het UMD gezamenlijk en afzonderlijk actief werven voor additionele subsidiegelden om het UMD verder te ontwikkelen tot een duurzaam samenwerkingsverband.

© UMD 2019 - 2023