Stofwisseltour 2021

|

Na twee keer uitstel was het op 2 oktober eindelijk zover: de tiende editie van de Stofwisseltour. Dit jaar werd er door verschillende teams tussen de 50 en 190 kilometer gefietst. Er deden 20 teams mee, bestaande uit ouders en patiëntenvertegenwoodigers, maar ook metabole specialisten. De totale opbrengst is €142.446, een mooi bedrag waarmee onderzoek naar stofwisselingszieken gesteund kan worden!

UMD organiseert maandelijks webinars op donderdagen van 16:00 tot 17:30. Heb je een idee voor een webinar gerelateerd aan metabole ziekten?

Language of webinar
Scope
UMD AGENDA:
{{row.name}}
{{row.date}}

UMD in de media:
NIEUWS onderwerpen:

Met opbrengsten uit de VriendenLoterij PrijzenMarathon heeft Stichting Metakids het samenwerkingsverband (UMD) van zes universitaire ziekenhuizen kunnen faciliteren. Ook is onderzoek binnen het UMD gestart. Deelnemers van de VriendenLoterij spelen sinds de campagne in 2018 geoormerkt mee voor dit goede doel waardoor dankzij hen nog steeds fondsen geworven worden.
Daarnaast zullen Stichting Metakids en het UMD gezamenlijk en afzonderlijk actief werven voor additionele subsidiegelden om het UMD verder te ontwikkelen tot een duurzaam samenwerkingsverband.

© UMD 2019 - 2021