Stofwisselkracht subsidieronde 2022

|

Stofwisselkracht, Join4Energy en de Axel Foundation bundelen hun krachten en stellen samen € 225.000 voor onderzoek naar stofwisselingsziekten ter beschikking:

  • Stofwisselkracht stelt € 200.000 beschikbaar voor alle stofwisselingsziekten. Onderdeel van dit bedrag is de bijdrage van € 20.000 van de Axel Foundation;
  • Join4Energy stelt € 25.000 beschikbaar voor energiestofwisselingsziekten;

Op http://www.stofwisselkracht.nl/aanvraagprocedure staan de criteria en aanvraagprocedure om in aanmerking te komen voor deze subsidie.

Tot 1 november 2022 kunnen onderzoekers verbonden aan de Nederlandse academische onderzoekscentra subsidieaanvragen indienen tot een maximaal bedrag van € 25.000. Stuur uw ingevulde aanvraagformulier bij voorkeur in pdf-formaat per email naar info@stofwisselkracht.nl.

Op http://www.stofwisselkracht.nl/lopende-onderzoeken staan de lopende onderzoeken die door Stofwisselkracht gesteund worden. De afgeronde onderzoeken zijn terug te vinden op https://www.stofwisselkracht.nl/afgeronde-onderzoeken.

Aanvragen worden beoordeeld door de Wetenschappelijke Adviesraad van Stofwisselkracht, bestaande uit Prof. Dr. Ans van de Ploeg, Prof. Dr. Henk Blom, Dr. Leo Kluijtmans en Dr. T. De Koning.
In februari 2023 wordt bekend gemaakt welke onderzoeken de samenwerkende stichtingen gaan steunen.

UMD AGENDA:
{{row.name}}
{{row.date}}

NIEUWS onderwerpen:

Met opbrengsten uit de VriendenLoterij PrijzenMarathon heeft Stichting Metakids het samenwerkingsverband (UMD) van zes universitaire ziekenhuizen kunnen faciliteren. Ook is onderzoek binnen het UMD gestart. Deelnemers van de VriendenLoterij spelen sinds de campagne in 2018 geoormerkt mee voor dit goede doel waardoor dankzij hen nog steeds fondsen geworven worden.
Daarnaast zullen Stichting Metakids en het UMD gezamenlijk en afzonderlijk actief werven voor additionele subsidiegelden om het UMD verder te ontwikkelen tot een duurzaam samenwerkingsverband.

© UMD 2019 - 2023