Schrijf je in voor de Stofwisseltour op 24 juni 2023!

|

Fiets 40, 80, 120 of 160 kilometer, mountainbike 60 km of wandel 5, 10, 15 of 20 kilometer mee. Meedoen kan alleen of samen met je familie, vrienden of collega’s. In herinnering aan iemand die je dierbaar was of die te maken heeft met een stofwisselingsziekte. Samen zamelen we geld in om méér onderzoek naar stofwisselingsziekten mogelijk te maken. Aanmelden kan tot en met 17 maart 2023.

Doe je mee met een team? Stem dan eerst af wie teamcaptain gaat zijn. De teamcaptain meldt zich als eerste aan en is contactpersoon voor de organisatie. Daarna kunnen de overige teamleden zich aansluiten bij het team. Kijk voor informatie en inschrijven op Stofwisseltour.nl.

UMD AGENDA:
{{row.name}}
{{row.date}}

NIEUWS onderwerpen:

Met opbrengsten uit de VriendenLoterij PrijzenMarathon heeft Stichting Metakids het samenwerkingsverband (UMD) van zes universitaire ziekenhuizen kunnen faciliteren. Ook is onderzoek binnen het UMD gestart. Deelnemers van de VriendenLoterij spelen sinds de campagne in 2018 geoormerkt mee voor dit goede doel waardoor dankzij hen nog steeds fondsen geworven worden.
Daarnaast zullen Stichting Metakids en het UMD gezamenlijk en afzonderlijk actief werven voor additionele subsidiegelden om het UMD verder te ontwikkelen tot een duurzaam samenwerkingsverband.

© UMD 2019 - 2023