Online Metameet 2021

Afgelopen dinsdag 19 oktober 2021 was de allereerste Online Metameet. Metameet, een jaarlijks evenement voor metabole analisten, vindt nomaalgesproken op locatie plaats, maar heeft de afgelopen 2 jaar door COVID-19 geen doorgang kunnen vinden. Daarom bedacht de Organisatie van Metameet 2022 om in samenwerking met UMD een online evenement te organiseren in aanloop naar Metameet 2022. Het was een geslaagde middag, meer dan 50 metabole analisten uit het hele land schoven aan. Het programma bestond uit een presentatie van UMD bestuurslid Dirk Lefeber over UMD en van Leo Kluijtmans over de samenwerking en lateralisatie van de metabole diagnostiek in Oost-Nederland. Als afsluiter had de organisatie een pubquiz georganiseerd, waar team ‘Jammer Joh’ uit Amsterdam er met de winst vandoor ging. Metameet 2022 zal voorjaar 2022 in Nijmegen worden gehouden.

metameet2021.jpg

De Metameet 2022 Organisatie, vlnr Hanneke Kwast, Liesbeth Wintjes, Lambert Lambooy en Özlem Seyrani

UMD organiseert maandelijks webinars op donderdagen van 16:00 tot 17:30. Heb je een idee voor een webinar gerelateerd aan metabole ziekten?

Language of webinar
Scope
UMD AGENDA:
{{row.name}}
{{row.date}}

UMD in de media:
NIEUWS onderwerpen:

Met opbrengsten uit de VriendenLoterij PrijzenMarathon heeft Stichting Metakids het samenwerkingsverband (UMD) van zes universitaire ziekenhuizen kunnen faciliteren. Ook is onderzoek binnen het UMD gestart. Deelnemers van de VriendenLoterij spelen sinds de campagne in 2018 geoormerkt mee voor dit goede doel waardoor dankzij hen nog steeds fondsen geworven worden.
Daarnaast zullen Stichting Metakids en het UMD gezamenlijk en afzonderlijk actief werven voor additionele subsidiegelden om het UMD verder te ontwikkelen tot een duurzaam samenwerkingsverband.

© UMD 2019 - 2021