Metabole labs VUmc en AMC samen verder

|

Het Metabool Laboratorium (locatie VUmc) en laboratorium van Genetische Metabole Ziekten (locatie AMC) zijn sinds 25 november gefuseerd. De labs gaan samen verder als laboratorium Genetische Metabole Ziekten (GMZ) op locatie AMC. Op de locatie VUmc zal dus geen metabool laboratorium meer zijn.  De locatie op het AMC wordt geheel verbouwd om beide groepen te kunnen huisvesten. De oplevering zal naar verwachting volgend jaar zijn.

UMD organiseert maandelijks webinars op donderdagen van 16:00 tot 17:30. Heb je een idee voor een webinar gerelateerd aan metabole ziekten?

Language of webinar
Scope
UMD AGENDA:
{{row.name}}
{{row.date}}

UMD in de media:
NIEUWS onderwerpen:

Met opbrengsten uit de VriendenLoterij PrijzenMarathon heeft Stichting Metakids het samenwerkingsverband (UMD) van zes universitaire ziekenhuizen kunnen faciliteren. Ook is onderzoek binnen het UMD gestart. Deelnemers van de VriendenLoterij spelen sinds de campagne in 2018 geoormerkt mee voor dit goede doel waardoor dankzij hen nog steeds fondsen geworven worden.
Daarnaast zullen Stichting Metakids en het UMD gezamenlijk en afzonderlijk actief werven voor additionele subsidiegelden om het UMD verder te ontwikkelen tot een duurzaam samenwerkingsverband.

© UMD 2019 - 2021