Ladies' Circle zet zich in voor metabole ziekten

|

De afgelopen twee jaar hebben Ladies' Circles in het hele land zich ingezet voor Metakids en metabole ziekten. De 'circles', groepen ondernemende vrouwen onder de 45 jaar, steunen verschillende goede doelen. Er is met verschillende acties maarliefst 265.654 euro opgehaald voor onderzoek naar metabole ziekten.

Lokaal hebben circles vele activiteiten georganiseerd, zoals de verkoop van chocoladeletters en wijnpakketten, en een online pubquiz. Dankzij hun inzet zijn we weer een stap dichterbij een gezonde toekomst voor alle patiënten met een metabole ziekte. Het opgehaalde bedrag zal onder andere ten goede komen aan het UMD project N-of-1 for all, de therapieversneller.

UMD wil de Ladies' Circles hartelijk bedanken voor deze mooie opbrengst! Meer lezen? Ga dan naar de website van Metakids.

UMD AGENDA:
{{row.name}}
{{row.date}}

NIEUWS onderwerpen:

Met opbrengsten uit de VriendenLoterij PrijzenMarathon heeft Stichting Metakids het samenwerkingsverband (UMD) van zes universitaire ziekenhuizen kunnen faciliteren. Ook is onderzoek binnen het UMD gestart. Deelnemers van de VriendenLoterij spelen sinds de campagne in 2018 geoormerkt mee voor dit goede doel waardoor dankzij hen nog steeds fondsen geworven worden.
Daarnaast zullen Stichting Metakids en het UMD gezamenlijk en afzonderlijk actief werven voor additionele subsidiegelden om het UMD verder te ontwikkelen tot een duurzaam samenwerkingsverband.

© UMD 2019 - 2023