Help mee: inzamelingsactie Amsterdam City Walk

|

Semi-arts Katie Gout, werkzaam in het Emma Kinderziekenhuis, loopt aanstaande zaterdag samen met vrienden en familie de Amsterdam City Walk, om geld op te halen voor onderzoek metabole ziekten.

Zij zegt hierover: "In februari 2022 ben ik tante geworden van Bobby, het zoontje van mijn broer. Bobby is een van de vrolijkste kindjes die ik ken. Recent is hij gediagnostiseerd met de metabole ziekte CDG type 1a. Een ernstig, en tot op heden nog onbehandelbaar, ziektebeeld waarbij Bobby waarschijnlijk niet oud zal worden.

Op zaterdag 15 oktober doen wij met de hele familie mee aan de Amsterdam City Walk, een wandeling van 20 km door de stad. Door middel van deze actie hopen wij aandacht te creëren voor metabole ziekten en geld op te halen voor onderzoek, zodat er voor steeds meer metabole ziekten een behandelmethode kan worden gevonden."

Help je ook mee? Doneren kan via deze link. Namens Bobby en de hele familie bedankt!

UMD AGENDA:
{{row.name}}
{{row.date}}

NIEUWS onderwerpen:

Met opbrengsten uit de VriendenLoterij PrijzenMarathon heeft Stichting Metakids het samenwerkingsverband (UMD) van zes universitaire ziekenhuizen kunnen faciliteren. Ook is onderzoek binnen het UMD gestart. Deelnemers van de VriendenLoterij spelen sinds de campagne in 2018 geoormerkt mee voor dit goede doel waardoor dankzij hen nog steeds fondsen geworven worden.
Daarnaast zullen Stichting Metakids en het UMD gezamenlijk en afzonderlijk actief werven voor additionele subsidiegelden om het UMD verder te ontwikkelen tot een duurzaam samenwerkingsverband.

© UMD 2019 - 2023