UMD symposium

1e UMD symposium

|

Op woensdag 25 maart 2020 zal vanaf 16.30u het 1e UMD symposium plaatsvinden in het Hotel Mercure Antwerp City South, te Antwerpen.

Het doel van het 1e UMD symposium is om het metabole veld te informeren over de lopende UMD projecten, middels discussiegroepen input te vragen op verschillende onderwerpen en verdere samenwerking faciliteren. Het belooft een mooi eerste symposium te worden; er is een programma samengesteld bestaande uit een plenaire sessie met pitches van de gehonoreerde UMD beurzen en parallelle discussiegroepen over grote UMD projecten. Deelnemen aan het UMD symposium zelf is kosteloos en voor registratie voor of vragen over het symposium kunt u contact met ons opnemen via info@umd.nl.

Met opbrengsten uit de VriendenLoterij PrijzenMarathon heeft Stichting Metakids het samenwerkingsverband (UMD) van zes universitaire ziekenhuizen kunnen faciliteren. Ook is onderzoek binnen het UMD gestart. Deelnemers van de VriendenLoterij spelen sinds de campagne in 2018 geoormerkt mee voor dit goede doel waardoor dankzij hen nog steeds fondsen geworven worden. Daarnaast zullen Stichting Metakids en het UMD gezamenlijk en afzonderlijk actief werven voor additionele subsidiegelden om het UMD verder te ontwikkelen tot een duurzaam samenwerkingsverband.

©UMD 2019 - 2020