|

Op 9 december zal de webinar 'Artificial Intelligence and Metabolic Diseases' plaatsvinden. De webinar is van 16:00 tot 17:30 uur. Hieronder is het programma te vinden. Aanmelden kan via info@umd.nl.

webinar9dec.png

|

Metakids kan dankzij een donateur een subsidie t.w.v. €50.000 beschikbaar stellen voor onderzoek naar mitochondriële ziekten. De donateur in kwestie heeft een dochter verloren aan het syndroom van Leigh en wil graag dat deze bijdrage ten goede komt aan onderzoek naar deze ziekten.

Metakids ...

|

De negende ronde van de UMD Catalyst Grants is geopend. Projecten die vallen binnen de UMD doelstellingen en welke passen binnen één of meer UMD thema’s komen in aanmerking voor subsidie. Onderzoekers kunnen een aanvraag voor financiële steun indienen voor (de start van / een deel van) een project ...

|

Na twee keer uitstel was het op 2 oktober eindelijk zover: de tiende editie van de Stofwisseltour. Dit jaar werd er door verschillende teams tussen de 50 en 190 kilometer gefietst. Er deden 20 teams mee, bestaande uit ouders en patiëntenvertegenwoodigers, maar ook metabole specialisten. De totale ...

Afgelopen dinsdag 19 oktober 2021 was de allereerste Online Metameet. Metameet, een jaarlijks evenement voor metabole analisten, vindt nomaalgesproken op locatie plaats, maar heeft de afgelopen 2 jaar door COVID-19 geen doorgang kunnen vinden. Daarom bedacht de Organisatie van Metameet 2022 om in ...

UMD organiseert maandelijks webinars op donderdagen van 16:00 tot 17:30. Heb je een idee voor een webinar gerelateerd aan metabole ziekten?

Language of webinar
Scope
UMD AGENDA:
{{row.name}}
{{row.date}}

UMD in de media:
NIEUWS onderwerpen:

Met opbrengsten uit de VriendenLoterij PrijzenMarathon heeft Stichting Metakids het samenwerkingsverband (UMD) van zes universitaire ziekenhuizen kunnen faciliteren. Ook is onderzoek binnen het UMD gestart. Deelnemers van de VriendenLoterij spelen sinds de campagne in 2018 geoormerkt mee voor dit goede doel waardoor dankzij hen nog steeds fondsen geworven worden.
Daarnaast zullen Stichting Metakids en het UMD gezamenlijk en afzonderlijk actief werven voor additionele subsidiegelden om het UMD verder te ontwikkelen tot een duurzaam samenwerkingsverband.

© UMD 2019 - 2021